mun. Chișinău, str. Uzinelor 23/1
Lu-Vi: 09:00 - 18:00
Sa: 10:00 - 14:00

DESPRE NOI

Compania "Perciuleac-IMPEX" I.I. este distribuitorul oficial a producătorului italian AGB pe teritoriul Republicii Moldova. Toate articolele sunt produse excluziv în Italia, din 1996 AGB este certificată ISO 9001, astăzi are şi certificarea Vision 2000. Toate sistemele de feronerie oscilo-batanta sunt certificate RAL, iar cele antiefracție sunt certificate SKG.

Produsele AGB prezentate de compania "Perciuleac-Impex" I.I.
- Broaște pentru uși de exterior și interior.
- Broaște pentru uși culisante și glisante.
- Cilindri pentru uși de exterior și interior.
- Balamale și zăvoare pentru ferestre și uși din lemn, PVC și aluminiu.
- Broaște multipunct pentru lemn și PVC.
- Feronerie pentru ferestre din lemn și PVC, cu deschidere oscilo-batantă și batantă pentru construcții obișnuite, trapez și arcă.
- Feronerie antifracție pentru ferestre din lemn si PVC cu deschidere oscilo-batantă și batantă pentru construcții obișnuite, trapez și arcă.
- Feronerie pentru ferestre pivotante rotunde și dreptunghiulare.
- Sisteme paralel-culisante cu deschidere oscilo-batantă pentru ferestre si uși din lemn și PVC.
- Sisteme de ridicare-culisare pentru construcții cu deschideri mari, din lemn și PVC.
- Feronerie pentru obloane.
Compania AGB produce încă din anul 1947 o gamă completă de feronerie pentru construcţia de uşi şi ferestre. Compania produce exclusiv în Italia, în 3 fabrici automatizate și dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, peste 20.000 articole de feronerie.

Vă invităm să faceți cunoștință cu produsele importate de compania noastră pentru a beneficia de cele ma favorabile condiții de colaborare și de asistenţă tehnică din partea personalului specializat, pentru o utilizare corectă a produselor de feronerie.

Compania noastră este distribuitor oficial de feronerie de la cele mai renumite brănduri din Italia: AGB, SAVIO, MOTTURA, CISA, CCE, F.lli Facchinetti, Mandelli, Salice Paolo. La noi puteți achiziționa feronerie și accesorii pentru uși și ferestre din profile diverse: lemn, PVC, aluminiu, construcții metalice. De asemenea, aducem in atenția D-voastră mânere proectate de designeri italieni, praguri automate, un asortiment de balamale ascunse și feronerie pentru sisteme paralel-culisante.